GETTING MY درباره شمال TO WORK

Getting My درباره شمال To Work

Getting My درباره شمال To Work

Blog Article

ایل ارکوازی قسمتی طایفه میر ارکوازی در منطقه سبزوار و نیشابور در خراسان رضوی است.

کردهای منطقه بوکان: دهبکری، مکری، فیض الله بیگی، گورک، بابامیری، سلیمانی

بازدید از این جاذبه بالاخص برای کودکان و نوجوان بسیار هیجان انگیز است.

توضیح تصویر، تصویر ماهواره‌ای مکسار از اقامتگاهی که گفته می‌شود اسماعیل هنیه آنجا بوده در تاریخ ۲۵ ژوئیه ۲۰۲۴

در دوره صفویه عده‌ای از ایل زنگنه از کرمانشاه به روستاهای بین اهرم و برازجان (آباد، سمل، گلنگون، گندمریز، ابولفیروز و ننیزک) نقل مکان کردند و حکومت محلی در این قسمت تشکیل دادند که از آن زمان تا اوایل قاجار به این قسمت از استان بوشهر بلوک زنگنه می‌گفتند.[۹۸]

موزه گیاهان دارویی کندلوس از اماکن دیدنی شمال - منبع گوگل مپ

قوانین و مقررات سایت را می پذیرم. ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید.

ما میخوایم اخر خرداد بریم شمال و نمی دونستیم کدوم جاهای دیدنیش از همه بکرتره . با خوندن این مطلب تصمیم خودمون رو گرفتیم. خیلی ممنون

معماری باشکوه آن و نقاشی های طراحی شده در سقفش گردشگران را با سبک معماری اسلامی قرن هشتم بیشتر آشنا می کند. حتی اگر شما علاقه ای به مکان های تاریخی نداشته باشید، این بنا به قدری زیبا و هنرمندانه طراحی شده است که شما را به سوی خود می کشاند.

وزیر خارجه اردن در تهران؛ فرانسه از شهروندانش خواست ایران و لبنان را ترک کنند

گلوگاه یکی از شهرهای شمالی است که در استان مازندران قرار دارد. شاید دانستن معنا و وجه تسمیه گلوگاه برای شما هم جالب باشد! گلوگاه در لغت به معنای مجرا و گذرگاهی باریک است که از آن می توان به جایی دیگر دست یافت. گلوگاه پیشینه تاریخی دارد و در دوران قاجاریه از آن به عنوان مرز میان مازندران و آسترآباد یاد می شود. جاهای دیدنی گلوگاه بسیار متنوع است و با داشتن فاصله ای نزدیک با کوه البرز از جاذبه کوه و جنگل و دریاچه و چشمه برخوردار است.

پوشش گیاهی تالاب سیاه درویشان شمال عمدتا درختان صنوبر و شالیزار است. تالاب سیاه درویشان یکی دیگر از مناطق تفریحی شمال است زندگی در شمال ایران و گردشگران زیادی در فصل های بهار و تابستان به این مناطق سفر می کنند.

گفته شده که شکل فارسی میانه آن «کورت بوده که به زبان زبان عربی به صورت کرد رسیده‌است.[۱] به باور امان‌الله قرشی واژه کردو که پیشتر نام مکان بود در دوران مادها به ساکنان محل گفته شد و ساکنان سرزمین کردوئن را کردو یا کاردو نامیدند. گزنفون در بازگشت ده هزار نفر این مردم را کُردوک (کاردوخ) خوانده‌است.

ایل غیاثوند و طوایف زیر مجموعه آن نیز در قزوین ساکن هستند؛ که اصالتاً لک زبان هستند.[۵۱]

Report this page